Grassalkovich Magánkollégium

A magánkollégium Budapesten, a XXIII. kerület Grassalkovich úton, főútvonalon található. Egy és kétágyas fürdőszobás szobák, apartmanok (saját konyha és fürdővel), két konyha, étkező, társalgó, mosókonyha, kerthelyiség, parkoló várja leendő lakóit. Az épület kialakítása és berendezése igényességre vall, szinte már luxusnak számít más hasonló szolgáltatást nyújtó ingatlanokhoz mérten.

Maximális kényelem: bútorozott szobák, WIFI, főzési, mosási lehetőség, közös helyiségek takarítása, kerthelyiség, könnyű megközelíthetőség.

Képzelj el egy olyan csendes, zöldövezeti, tiszta, családias, és biztonságos környezetet, ahol a fiatalok egyszerre élhetnek, tanulhatnak és élvezhetik lakótársaikkal diákéletüket a kollégium szolgáltatásait maximálisan kihasználva.

Azon családi házas, kertes környezethez szokott diákoknak ajánljuk, akik budapesti tanulmányaikat megkezdve sem szeretnének elszakadni a jól megszokott családias közegüktől.

Jól megközelíthető a Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, ELTE, SOTE, Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatói számára.

Szobák

A létesítmények koedukáltak, viszont a szobák nem, ami azt jelenti, hogy fiú és lány diákok egyaránt laknak együtt, viszont az adott szobákban kizárólag azonos neműek lakhatnak.

A világos, csendes, igényes szobák 20-22m2-esek ággyal, szekrénnyel, íróasztallal, éjjeli szekrénnyel felszereltek, udvarra való kilátással. Minden szoba fürdőszobás (zuhanyzó, mosdó és WC) internet Wifi hozzáférhetőséggel.

A magánkollégium szolgáltatásai:

  • 600m2 kert
  • parkolási lehetőség ingyenesen az utcán
  • teljesen felszerelt konyha (hűtő, tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, edények stb.)
  • társalgó Tv-zési lehetőséggel
  • közös helyiségek rendszeresen történő takarítása
  • mosókonyha (korlátozott mosási lehetőség)

Megközelíthetőség

TIPP: A www.bkk.hu oldalon található útvonaltervezővel könnyedén kikalkulálhatod, hogy milyen messze van az iskolád szállásodtól. (Figyelj oda, hogy részletes paramétereket állíts be, mert nem mindig a leggyorsabb és legrövidebb útvonalat ajánlja fel.)

GRASSALKOVICH MAGÁNKOLLÉGIUM
1238 Budapest, Grassalkovich út
Térkép nagyban Térkép link

A közelben van étterem, posta, gyógyszertár, bankok, közért és éjjel-nappali stb. A belváros kb. 30 perc menetidő alatt tömegközlekedéssel megközelíthető Hévvel, 2-es, 4-es, és a 6-os villamossal. Itt a leggyorsabb tömegközlekedési mód a HÉV, de akár 66-os busszal a 3 Metro vonalára juthatunk el szintén kb. 30 perc menetidővel, éjszaka pedig HÉV-vel és éjszakai busszal lehet közlekedni.

Corvinus Egyetem:
Ráckevei hév: felszállás Soroksár felső, végállomás Közvágóhíd- 15 perc alatt.
2 villamos: Közvágóhíd-Fővám tér - 9 perc alatt.

Műszaki Egyetem, ELTE:
Közvágóhíd-Boráros tér - 6 perc alatt.
4, 6 villamos: Boráros tér-Petőfi budai hídfő - 2 perc alatt.
Ráckevei hév: Soroksár felső-Közvágóhíd - 15 perc alatt.

SOTE
Ráckevei hév: Soroksár felső-Közvágóhíd - 15 perc alatt.
24 villamos: Közvágóhíd-Nagyvárad tér - 9 perc.

Árak

Kizárólag HATÁROZOTT IDEJŰ lakásbérleti szerződést kötünk, mely minimum 10 hónapra szól. Ha rövidebb távban gondolkozol, vagy ideiglenes szállást keresel, akkor sajnos nem mi vagyunk a megfelelő hely számodra, hiszen a szerződés aláírásával kötelezettséget is vállalsz, melynek jogi következményei vannak. Így kérjük ezt jól gondold át!

Mi biztos helyet adunk, de cserébe biztosat is várunk!

A kaució mértéke 100.000Ft, melyet a határozott idő lejártával visszakapsz.

Kétágyas fürdőszobás szobában férőhely díja 50.000 Ft / hó / fő (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

Egyágyas szoba (közös fürdővel, 3 személy használja) díja 70.000 Ft / hó kizárólag egy személy használhatja (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

Saját fürdőszobás egyágyas szoba díja 100.000Ft / hó kizárólag egy személy használhatja (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

Apartman egy vagy két fő részére (saját konyhával és fürdővel) díja 130.000Ft/hó(az ár a rezsi költségét már tartalmazza)

A díjak fixen minden hónapban azonosak függetlenül a téli nyári időszaktól. Tartalmazza az összes költséget: a bérleti díjat, közüzemi költségeket, főzési és mosási lehetőséget, Internet hozzáférést stb. Előnye számodra a kiszámíthatóság és egyben a problémamentesség. Ezen felül Neked további teendőd nincs csak, hogy a tanulásra koncentrálj.

Jelentkezés >>>
Aktuális
Szabad férőhely fürdőszobás szobában a Grassalkovich Magánkollégiumban

Nyári munka, szakmai gyakorlat vagy csak szükséged lenne nyáron szállásra, keress minket.

A Grassalkovich úton fürdőszobás egy és kétágyas szobát lehetőséged van bérelni július-augusztus hónapra. A szoba díja 90.000Ft rezsivel együtt havonta.

Amennyiben érdekel kérlek hívd a 06 30 9440 311-es számot vagy írj emailt.