Jelentkezés

Bármely egyetem és főiskola gyorsan és könnyen megközelíthető.

Jelentkezésedet várjuk az alábbi két telefonszámon +36 30 944 0311 vagy +36 30 560 4248, vagy emailben az info@magankollegium.hu -n. A jelentkezési lap kitöltésével azonnal leadhatod jelentkezési igényed

A levelekre, jelentkezésekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, ha esetleg nem kapnál választ záros határidőn belül, keress minket telefonon, mert elképzelhető, hogy elkeveredik az üzeneted vagy spambe kerül.

A kollégiumokat csak is előzőleg telefonon vagy emailben leegyeztetett időpontban lehet megtekinteni általában pár nappal előtte szabad hely függvényében.

Amennyiben kölcsönös a szimpátia és elnyeri a tetszésedet a hely foglaló ellenében tudjuk a kért helyet biztosítnai számodra.

Amennyiben igényled akár lakótársaiddal is felveheted iskolakezdés előtt mára kapcsolatot, hogy beköltözés előtt össze tudjatok ismerkedni.

Az alábbi linkben megtalálhatod a házirendünket, hogy tisztában légy a kollégium szabályzatával és a későbbiekben ne okozzon problémát annak betartása.

Magánkollégiumi házirend

Melyik helyre kíván jelentkezni Több is megjelölhető

Szeretne-e szabaduló hely esetén értesítést kapni
Elhelyezés formája

Word (.doc, .docx) vagy PDF (.pdf) dokumentumfájl

Jelentkezés >>>
Aktuális
MEGTELT

Férőhelyeink beteltek, azonban jelentkezésed érdemes így is elküldened, mert elképzelhető, hogy iskolakezdésig történik foglalás visszamondásunk.

Amennyiben igényled a tájékoztatást, akkor ezt a jelentkezési lap kitöltésével tudod megtenni.

Köszönjük!

Nyári szállláslehetőség

Ha nyári munkát vállaltál, szakmai gyakorlatodat töltöd budapesten, vagy csak szállásra lenne szükséged a nyári hónapokban, akkor hívj minket bátran!

A Grassalkovich úton július-augusztusi hónapra fürdőszobás szobák bérelhetőek egy vagy kétágyas szobákban minimum 1 hónapra! Csoportokat is fogadunk!