Jelentkezés

Bármely egyetem és főiskola gyorsan és könnyen megközelíthető.

Jelentkezésedet várjuk az alábbi két telefonszámon +36 30 944 0311 vagy +36 30 560 4248, vagy emailben az info@magankollegium.hu -n. A jelentkezési lap kitöltésével azonnal leadhatod jelentkezési igényed

A levelekre, jelentkezésekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, ha esetleg nem kapnál választ záros határidőn belül, keress minket telefonon, mert elképzelhető, hogy elkeveredik az üzeneted vagy spambe kerül.

A kollégiumokat csak is előzőleg telefonon vagy emailben leegyeztetett időpontban lehet megtekinteni általában pár nappal előtte szabad hely függvényében.

Amennyiben kölcsönös a szimpátia és elnyeri a tetszésedet a hely foglaló ellenében tudjuk a kért helyet biztosítnai számodra.

Amennyiben igényled akár lakótársaiddal is felveheted iskolakezdés előtt mára kapcsolatot, hogy beköltözés előtt össze tudjatok ismerkedni.

Az alábbi linkben megtalálhatod a házirendünket, hogy tisztában légy a kollégium szabályzatával és a későbbiekben ne okozzon problémát annak betartása.

Magánkollégiumi házirend

Melyik helyre kíván jelentkezni Több is megjelölhető

Szeretne-e szabaduló hely esetén értesítést kapni
Elhelyezés formája

Word (.doc, .docx) vagy PDF (.pdf) dokumentumfájl

Jelentkezés >>>
Aktuális
Szabad férőhelyek 2019/2020 -a tanévre még elérehetőek a Grassalkovich úton

Még vannak korlátozott számban szabad férőhelyeink szeptember eleji költözéssel a Grassalkovich Magánkollégiumban. Jelentkezz emailben vagy telefonon időpontegyeztetsé végett!

NYÁRI SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

HA NYÁRI MUNKÁT VÁLLALTÁL, SZAKMAI GYAKORLATODAT TÖLTÖD BUDAPESTEN, VAGY CSAK SZÁLLÁSRA LENNE SZÜKSÉGED A NYÁRI HÓNAPOKBAN, AKKOR HÍVJ MINKET BÁTRAN!


A GRASSALKOVICH ÚTON JÚLIUS-AUGUSZTUSI HÓNAPRA FÜRDŐSZOBÁS SZOBÁK BÉRELHETŐEK EGY VAGY KÉTÁGYAS SZOBÁKBAN.

! MINIMUM BÉRLÉSI IDŐSZAK 1 HÓNAP !

KIS LÉTSZÁMOS CSOPORTOKAT IS FOGADUNK.

EGYÁGYAS SZOBA ÁRA 65.000FT/HÓ (rezsivel együtt)

KÉTÁGYAS SZOBA ÁRA 45.000FT/FŐ/HÓ (rezsivel együtt)