Jelentkezés

Bármely egyetem és főiskola gyorsan és könnyen megközelíthető.

Jelentkezésedet várjuk az alábbi két telefonszámon +36 30 944 0311 vagy +36 30 560 4248, vagy emailben az info@magankollegium.hu -n. A jelentkezési lap kitöltésével azonnal leadhatod jelentkezési igényed

A levelekre, jelentkezésekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, ha esetleg nem kapnál választ záros határidőn belül, keress minket telefonon, mert elképzelhető, hogy elkeveredik az üzeneted vagy spambe kerül.

A kollégiumokat csak is előzőleg telefonon vagy emailben leegyeztetett időpontban lehet megtekinteni általában pár nappal előtte szabad hely függvényében.

Amennyiben kölcsönös a szimpátia és elnyeri a tetszésedet a hely foglaló ellenében tudjuk a kért helyet biztosítnai számodra.

Amennyiben igényled akár lakótársaiddal is felveheted iskolakezdés előtt mára kapcsolatot, hogy beköltözés előtt össze tudjatok ismerkedni.

Az alábbi linkben megtalálhatod a házirendünket, hogy tisztában légy a kollégium szabályzatával és a későbbiekben ne okozzon problémát annak betartása.

Magánkollégiumi házirend

Melyik helyre kíván jelentkezni Több is megjelölhető

Szeretne-e szabaduló hely esetén értesítést kapni
Elhelyezés formája

Word (.doc, .docx) vagy PDF (.pdf) dokumentumfájl

Jelentkezés >>>
Aktuális
SZABAD HELYEK FEBRUÁR 1-TŐL A GRASSALKOVICH KOLLÉGIUMBAN


2 FŐS APARTMANBAN (FÜRDŐVEL ÉS FELSZERELT KONYHÁVAL) EGY DARAB EGYÁGYAS SZOBA KIADÓ HAVONTA 60.000FT REZSIVEL EGYÜTT. PÁLYAKEZDŐKNEK ÉS DIÁKOKNAK EGYARÁNT.

A SZERZŐDÉS AUGUSZTUS VÉGÉIG SZÓL. KAUCIÓ 80.000FT.

AMENNYIBEN ÉRDEKEL KERESS MINKET EMAILBEN VAGY TELEFONON A 06 30 944 0311-ES SZÁMON.