Jelentkezés

Bármely egyetem és főiskola gyorsan és könnyen megközelíthető.

Jelentkezésedet várjuk az alábbi telefonszámon +36 30 944 0311 vagy emailben az info@magankollegium.hu -n. A jelentkezési lap kitöltésével azonnal leadhatod jelentkezési igényed.

A levelekre, jelentkezésekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, ha esetleg nem kapnál választ záros határidőn belül, keress minket telefonon, mert elképzelhető, hogy elkeveredik az üzeneted vagy spambe kerül.

A helyszíneket csak is előzőleg telefonon vagy emailben leegyeztetett időpontban lehet megtekinteni a szabad helyek függvényében.

Amennyiben kölcsönös a szimpátia és elnyeri a tetszésedet a hely foglaló ellenében tudjuk a kért helyet biztosítnai számodra.

Amennyiben igényled akár lakótársaiddal is felveheted iskolakezdés előtt mára kapcsolatot, hogy beköltözés előtt össze tudjatok ismerkedni.


Melyik helyre kíván jelentkezni Több is megjelölhető

Szeretne-e szabaduló hely esetén értesítést kapni
Elhelyezés formája

Word (.doc, .docx) vagy PDF (.pdf) dokumentumfájl

Jelentkezés >>>
Aktuális
Szabad férőhely fürdőszobás szobában a Grassalkovich Magánkollégiumban

Azonnal költözhető a Grassalkovich Magánkollégiumban kétágyas fürdőszobás szobában egy férőhely fiú számára. Díja 45.000Ft, mely tartalmaz minden költséget. WIfi, főzési és mosási lehetőséget is. Amennyiben érdekel, kérlek jelentkezz telefonon a 06 30 944 0311-es számon.

Szabad férőhely a belvárosban kétágyas szobában

Azonnal költözhető a 7. kerület Thököly Magánkollégiumban kétágyas szobában egy férőhely fiú számára. Díja 50.000Ft, mely tartalmaz minden költséget. WIfi, főzési és mosási lehetőséget is. Amennyiben érdekel, kérlek jelentkezz telefonon a 06 30 944 0311-es számon.