Jelentkezés

Bármely egyetem és főiskola gyorsan és könnyen megközelíthető.

Jelentkezésedet várjuk az alábbi telefonszámon +36 30 944 0311 vagy emailben az info@magankollegium.hu -n. A jelentkezési lap kitöltésével azonnal leadhatod jelentkezési igényed.

A levelekre, jelentkezésekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, ha esetleg nem kapnál választ záros határidőn belül, keress minket telefonon, mert elképzelhető, hogy elkeveredik az üzeneted vagy spambe kerül.

A helyszíneket csak is előzőleg telefonon vagy emailben leegyeztetett időpontban lehet megtekinteni a szabad helyek függvényében.

Amennyiben kölcsönös a szimpátia és elnyeri a tetszésedet a hely foglaló ellenében tudjuk a kért helyet biztosítnai számodra.

Amennyiben igényled akár lakótársaiddal is felveheted iskolakezdés előtt mára kapcsolatot, hogy beköltözés előtt össze tudjatok ismerkedni.


Melyik helyre kíván jelentkezni Több is megjelölhető

Szeretne-e szabaduló hely esetén értesítést kapni
Elhelyezés formája

Word (.doc, .docx) vagy PDF (.pdf) dokumentumfájl

Jelentkezés >>>
Aktuális
VII. kerület Garay utcában kiadó garzonlakás

Hosszú távra kiadó egy galériás bútorozott garzonlakás a VII. kerület Garay utcában. A lakás 36 m2 alapterületű + 10 m2 kovácsoltvas fekvőgalériából áll. A galérián található a hálószoba, az alap szinten nappali, fürdőszoba, konyha. Gázfőzőlap, mosógép, hütőszekrénnyel, mikroval, Tv-vel felszerelt. A lakás a 3 emeleten található, lift nincs. Kultúrált lakóközösség van, a lépcsőház pár éve lett felújítva. Minimum egy éves közjegyzői okiratba foglalt szerződéssel kiadó. Nem dohányzó lakás, állatokat nem lehet tartani a lakásban. A bérleti díj 170.000Ft havonta, átalány rezsi költség van, mely 30.000Ft (víz, gáz, villany, közös költség, internet). Azonnal költözhető 3 havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal. Képeket emailben tudunk küldeni.