Thököly úti magánkollégium

A belváros VII. kerületében a Thököly és Dózsa György utca sarkán a Keleti pályaudvartól pár perc sétára frekventált helyen található a Thököly úti kislétszámú magánkollégiumban. A teljesen felújított, magasemeleti nagypolgári lakás teljes komfortot nyújt a diákok számára: Bútorozott szobák, két fürdőszoba WC-vel, külön WC és étkezős konyha.

Maximális kényelem: bútorozott szobák, WIFI, főzési, mosási lehetőség, közös helyiségek takarítása, könnyen megközelíthető.

Azon diákoknak ajánljuk, akik szeretik a nyűzsgő életet, elsődleges szempont a gyors megközelíthetőség, de ugyanakkor egy biztos és nyugodt bázist keresnek, ahol megfelelő körülmények közt tanulhatnak, élhetnek a belvárosi nyüzsgő hétköznapok részeként.

Gyorsan megközelíthető a Budapesti Metropolitan Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem, Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, SOTE, Színház és Színművészeti Egyetem, SZIE Építéstudományi Kar, Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonsságtechnikai Kar, Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói számára.

Szobák

A létesítmények koedukáltak, viszont a szobák nem, ami azt jelenti, hogy fiú és lány diákok egyaránt laknak együtt, viszont az adott szobákban kizárólag azonos neműek lakhatnak.

A Thököly úti magánkollégiumban szobák a belváros zajához mérten csendesek, átlagosan 17 m2-esek, világosak, tágasak, szekrénnyel, ággyal, íróasztallal felszereltek. Minden szoba különbejáratú, az előszobából minden helyiség könnyen elérhető. Két fürdőszoba található (külön fiú és lány) mindegyikhez mosdó és WC tartozik, valamint egy különálló mellékhelyiség is van. A lakásban továbbá rendelkezésre áll még egy felszerelt konyha, étkezővel, illetve szolgáltatásként internet WIFI hozzáféréssel. A közös helyiségek rendszeresen takarítva vannak. A szobák elhelyezkedésük főként utcai, mely közül van erkélyes is, valamint egy udvarra néző szoba.

Megközelíthetőség

TIPP: A www.bkk.hu oldalon található útvonaltervezővel könnyedén kikalkulálhatod, hogy milyen messze van az iskolád szállásodtól. (Figyelj oda, hogy részletes paramétereket állíts be, mert nem mindig a leggyorsabb és legrövidebb útvonalat ajánlja fel.

THÖKÖLY ÚTI MAGÁNKOLLÉGIUM
1076 Budapest, Thököly út

Térkép nagyban Térkép link

Keleti pályaudvarnál a 80-as trolibusz, a 2-es metró, a 95, 178 busz és a 24-es villamos indul. A ház előtt a Thököly úton áll meg az 5, 7, 173-as busz.

Árak

Kizárólag HATÁROZOTT IDEJŰ lakásbérleti szerződést kötünk, mely 12 hónapra szól, kivéve a Grassalkovichban, ahol minimum 10 hónapra. Ha rövidebb távban gondolkozol, vagy ideigelenes szállást keresel, akkor sajnos nem mi vagyunk a megfelelő hely számodra, hiszen a szerződés aláírásával kötelezettséget is vállalsz, melynek jogi következményei vannak. Így kérjük ezt jól gondold át!

Mi biztos helyet adunk, de cserébe biztosat is várunk!

A kaució mértéke 100.000Ft, melyet a határozott idő lejártával visszakapsz.

Kétágyas szoba közös fürdővel (külön fiú és lány fürdőszoba) férőhely díja 55.000 Ft / hó / fő (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

Egyágyas szoba díja 80.000 Ft / hó kizárólag egy személy használhatja (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

A díjak fixen minden hónapban azonosak függetlenül a téli nyári időszaktól. Tartalmazza az összes költséget: a bérleti díjat, közüzemi költségeket, főzési és mosási lehetőséget, Internet hozzáférést stb. Előnye számodra a kiszámíthatóság és egyben a problémamentesség. Ezen felül Neked további teendőd nincs csak, hogy a tanulásra koncentrálj.

Jelentkezés >>>
Aktuális
Szabad férőhely fürdőszobás szobában a Grassalkovich Magánkollégiumban

Nyári munka, szakmai gyakorlat vagy csak szükséged lenne nyáron szállásra, keress minket.

A Grassalkovich úton fürdőszobás egy és kétágyas szobát lehetőséged van bérelni július-augusztus hónapra. A szoba díja 90.000Ft rezsivel együtt havonta.

Amennyiben érdekel kérlek hívd a 06 30 9440 311-es számot vagy írj emailt.