Szív utcai magánkollégium

A belváros szívében a VI. kerületben a Szív utca Podmaniczky felöli részén a Nyugatitól pár perc sétára található aSzív utcai kislétszámú magánkollégium. A magasemeleti nagypolgári lakás ugyanazon luxust nyújtja, mint társai. A lakásban egy és kétágyas bútorozott szobák, két fürdőszoba, egy mosókonyha WC-vel és étkezős konyha lett kialakítva. A közelben van éjjel-nappali, ételkifőzde, bevásárlóközpont, gyógyszertár, posta stb.

Maximális kényelem: bútorozott szobák, WIFI, főzési, mosási lehetőség, közös helyiségek takarítása, könnyen megközelíthető.

Azon diákoknak ajánljuk, akik szeretik a nyüzsgő életet, elsődleges szempont a gyors megközelíthetőség, de ugyanakkor egy biztos bázist keresnek, ahol megfelelő körülmények közt tanulhatnak, élhetnek a belvárosi nyüzsgő hétköznapokon.

Gyorsan megközelíthető: Budapesti Gazdasági Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Budapesti Metropolitan Egyetem, SOTE, Színház és Színművészeti Egyetem, SZIE Építéstudományi Kar, Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Kar hallgatói számára.

Szobák

A létesítmények koedukáltak, viszont a szobák nem, ami azt jelenti, hogy fiú és lány diákok egyaránt laknak együtt, viszont az adott szobákban kizárólag azonos neműek lakhatnak.

A szobák, világosak, csendesek és tágasak, szekrénnyel, ággyal, éjjeli szekrénnyel, íróasztallal felszereltek. Minden szoba különbejáratú, az előszobából minden helyiség könnyen elérhető. A két fürdőszobából az egyik zuhanyzós, a másik kádas, mindegyikhez mosdó és WC tartozik (külön fiú és lányfürdő). A mosókonyhában szintúgy található WC és mosdó is. A lakásban továbbá rendelkezésre áll még egy felszerelt konyha, étkezővel, illetve szolgáltatásként internet WIFI hozzáféréssel. A közös helyiségek rendszeresen takarítva vannak.. Elhelyezkedésük szerint utcai és udvari szoba van egyaránt.

Megközelíthetőség

TIPP: A www.bkk.hu oldalon található útvonaltervezővel könnyedén kikalkulálhatod, hogy milyen messze van az iskolád szállásodtól. (Figyelj oda, hogy részletes paramétereket állíts be, mert nem mindig a leggyorsabb és legrövidebb útvonalat ajánlja fel.)

SZÍV UTCA MAGÁNKOLLÉGIUM
1062 Budapest, Szív utca
Térkép link

A közelben az Izabella utcánál áll meg a 70-es és a 72-es trolibusz, illetve pár perc gyaloglással elérhető a Teréz körút, ahonnan a 4-es és 6-os villamossal valamint a Nyugati térről a 3-as metróval a kiválasztott utazási célpont könnyedén és gyorsan megközelíthető. A Budapesti Gazdasági Egyetem 72-es trolibusszal 10-15 perc alatt megközelíthető, de ugyanakkor más felsőoktatási intézmény is jól elérhető.

Árak

Kizárólag HATÁROZOTT IDEJŰ lakásbérleti szerződést kötünk, mely 12 hónapra szól. Ha rövidebb távban gondolkozol, vagy ideiglenes szállást keresel, akkor sajnos nem mi vagyunk a megfelelő hely számodra, hiszen a szerződés aláírásával kötelezettséget is vállalsz, melynek jogi következményei vannak. Így kérjük ezt jól gondold át!

Mi biztos helyet adunk, de cserébe biztosat is várunk!

A kaució mértéke két havi díj, melyet a határozott idő lejártával visszakapsz.

Kétágyas szoba közös fürdővel (külön fiú és lány fürdőszoba) férőhely díja 65.000 Ft / hó /fő(az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

Egyágyas szoba díja 80-90.000 Ft / hó kizárólag egy személy használhatja (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

A díjak fixen minden hónapban azonosak függetlenül a téli nyári időszaktól. Tartalmazza az összes költséget: a bérleti díjat, közüzemi költségeket, főzési és mosási lehetőséget, Internet hozzáférést stb. Előnye számodra a kiszámíthatóság és egyben a problémamentesség. Ezen felül Neked további teendőd nincs csak, hogy a tanulásra koncentrálj.

Jelentkezés >>>
Aktuális
Szabad férőhely kétágyas szobában a 8. kerület Fiumei úton

Azonnali költözéssel kiadó egy szabad lány férőhely kétágyas szobában a 8. kerület Fiumei úton közel a Keleti pályaudvarhoz. A férőhely díja rezsivel együtt 70.000Ft havonta.

Amennyiben meg szeretnéd tekinteni, kérlek jelentkezz emailben vagy telefonon.

JELENTKEZÉS A 2024/2025 TANÉVRE

A 2024/25-ös tanévre vonatkozóan a szabad férőhelyeket június végével hirdetjük ki. Kérünk, hogy addig is ad le jelentkezési igényedet (várólista jeligére) az info@magankollegium.hu-n és a fent megadott időpontban értesíteni fogunk. Addig is kívánunk további sok sikert a tanulmányaidban!