Garay utcai magánkollégium

A VII. kerületében a Garay utca Rottenbiller felőli részén a Keleti pályaudvartól pár perc sétára található a Garay utcai kislétszámú magánkollégium. A felújított magasemeleti nagypolgári lakás szintén teljes komfortot nyújt a diákok számára: egy és kétágyas bútorozott szobák, két fürdőszoba és étkezős konyha lett kialakítva. A ház vonzáskörzetében éjjel-nappali, gyorsétkezdék, kifőzde, gyógyszertár, posta, bevásárlóközpontok találhatóak (Aréna és Récsey center) stb, trolibusz és metro igénybevételével gyakorlatilag a belváros bármely pontja könnyedén elérhető.

Maximális kényelem: bútorozott szobák, WIFI, főzési, mosási lehetőség, közös helyiségek takarítása, könnyen megközelíthető.

Azon diákoknak ajánljuk, akik szeretik a nyűzsgő életet, elsődleges szempont a gyors megközelíthetőség, de ugyanakkkor egy biztos bázist keresnek, ahol megfelelő körülmények közt tanulhatnak, élhetnek a belvárosi nyüzsgő hétköznapokon.

Gyorsan megközelíthető: Budapesti Metropolitan Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, SOTE, Színház és Színművészeti Egyetem, SZIE Építéstudományi Kar, Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonsságtechnikai Kar, Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói számára.

Szobák

A létesítmények koedukáltak, viszont a szobák nem, ami azt jelenti, hogy fiú és lány diákok egyaránt laknak együtt, viszont az adott szobákban kizárólag azonos neműek lakhatnak.

A szobák világosak, csendesek, és tágasak, szekrénnyel, ággyal, éjjeli szekrénnyel, íróasztallal felszereltek. Elhelyezkedésük szerint utcai és udvari szobák egyaránt. A szobák különbejáratúak, az előszobából minden helyiség könnyen elérhető. Mindkét fürdőszoba (külön fiú és lány fürdő) zuhanyzós, mindegyikhez mosdó és WC tartozik. A lakásban továbbá rendelkezésre áll még egy felszerelt étkezős konyha, illetve szolgáltatásként internet WIFI hozzáféréssel. A közös helyiségek rendszeresen takarítva vannak.

Megközelíthetőség

TIPP: A www.bkk.hu oldalon található útvonaltervezővel könnyedén kikalkulálhatod, hogy milyen messze van az iskolád szállásodtól. (Figyelj oda, hogy részletes paramétereket állíts be, mert nem mindig a leggyorsabb és legrövidebb útvonalat ajánlja fel.)

GARAY UTCA MAGÁNKOLLÉGIUM
1076 Budapest, Garay utca

Térképnagyban Térkép link

Keleti pályaudvarnál a 80-as trolibusz, a 2-es metró, a 95, 178 busz és a 24-es villamos indul. A közelben a trolibuszok végállomosa is. Bármely egyetem és főiskola gyorsan és könnyen megközelíthető.

Árak

Kizárólag HATÁROZOTT IDEJŰ lakásbérleti szerződést kötünk, mely 12 hónapra szól. Ha rövidebb távban gondolkozol, vagy ideiglenes szállást keresel, akkor sajnos nem mi vagyunk a megfelelő hely számodra, hiszen a szerződés aláírásával kötelezettséget is vállalsz, melynek jogi következményei vannak. Így kérjük ezt jól gondold át!

Mi biztos helyet adunk, de cserébe biztosat is várunk!

A kaució mértéke két havi díj, melyet a határozott idő lejártával visszakapsz.

Kétágyas szoba közös fürdővel (külön fiú és lány fürdőszoba) férőhely díja 65.000 Ft / hó / fő (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

Egyágyas szoba díja 80-90.000 Ft / hó kizárólag egy személy használhatja (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

A díjak fixen minden hónapban azonosak függetlenül a téli nyári időszaktól. Tartalmazza az összes költséget: a bérleti díjat, közüzemi költségeket, főzési és mosási lehetőséget, Internet hozzáférést stb. Előnye számodra a kiszámíthatóság és egyben a problémamentesség. Ezen felül Neked további teendőd nincs csak, hogy a tanulásra koncentrálj.

Jelentkezés >>>
Aktuális
Szoba nyári gyakorlatra a 7. kerület Garay utcában

Július és augusztus hónapra kiadó egyágyas szoba a 7. kerület Garay utcában. Bérleti díj rezsivel együtt 80.000Ft.

Szabad férőhely kétágyas szobában a 8. kerület Fiumei úton

Azonnali költözéssel kiadó egy szabad lány férőhely kétágyas szobában a 8. kerület Fiumei úton közel a Keleti pályaudvarhoz. A férőhely díja rezsivel együtt 70.000Ft havonta.

Amennyiben meg szeretnéd tekinteni, kérlek jelentkezz emailben vagy telefonon.

JELENTKEZÉS A 2024/2025 TANÉVRE

A 2024/25-ös tanévre vonatkozóan a szabad férőhelyeket június végével hirdetjük ki. Kérünk, hogy addig is ad le jelentkezési igényedet (várólista jeligére) az info@magankollegium.hu-n és a fent megadott időpontban értesíteni fogunk. Addig is kívánunk további sok sikert a tanulmányaidban!