Garay utcai magánkollégium

A VII. kerületében a Garay utca Rottenbiller felőli részén a Keleti pályaudvartól pár perc sétára található a Garay utcai kislétszámú magánkollégium. A felújított magasemeleti nagypolgári lakás szintén teljes komfortot nyújt a diákok számára: egy és kétágyas bútorozott szobák, két fürdőszoba és étkezős konyha lett kialakítva. A ház vonzáskörzetében éjjel-nappali, gyorsétkezdék, kifőzde, gyógyszertár, posta, bevásárlóközpontok találhatóak (Aréna és Récsey center) stb, trolibusz és metro igénybevételével gyakorlatilag a belváros bármely pontja könnyedén elérhető.

Maximális kényelem: bútorozott szobák, WIFI, főzési, mosási lehetőség, közös helyiségek takarítása, könnyen megközelíthető.

Azon diákoknak ajánljuk, akik szeretik a nyűzsgő életet, elsődleges szempont a gyors megközelíthetőség, de ugyanakkkor egy biztos bázist keresnek, ahol megfelelő körülmények közt tanulhatnak, élhetnek a belvárosi nyüzsgő hétköznapokon.

Gyorsan megközelíthető: Budapesti Metropolitan Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, SOTE, Színház és Színművészeti Egyetem, SZIE Építéstudományi Kar, Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonsságtechnikai Kar, Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói számára.

Szobák

A létesítmények koedukáltak, viszont a szobák nem, ami azt jelenti, hogy fiú és lány diákok egyaránt laknak együtt, viszont az adott szobákban kizárólag azonos neműek lakhatnak.

A szobák világosak, csendesek, és tágasak, szekrénnyel, ággyal, éjjeli szekrénnyel, íróasztallal felszereltek. Elhelyezkedésük szerint utcai és udvari szobák egyaránt. A szobák különbejáratúak, az előszobából minden helyiség könnyen elérhető. Mindkét fürdőszoba (külön fiú és lány fürdő) zuhanyzós, mindegyikhez mosdó és WC tartozik. A lakásban továbbá rendelkezésre áll még egy felszerelt étkezős konyha, illetve szolgáltatásként internet WIFI hozzáféréssel. A közös helyiségek rendszeresen takarítva vannak.

Megközelíthetőség

TIPP: A www.bkk.hu oldalon található útvonaltervezővel könnyedén kikalkulálhatod, hogy milyen messze van az iskolád szállásodtól. (Figyelj oda, hogy részletes paramétereket állíts be, mert nem mindig a leggyorsabb és legrövidebb útvonalat ajánlja fel.)

GARAY UTCA MAGÁNKOLLÉGIUM
1076 Budapest, Garay utca

Térképnagyban Térkép link

Keleti pályaudvarnál a 80-as trolibusz, a 2-es metró, a 95, 178 busz és a 24-es villamos indul. A közelben a trolibuszok végállomosa is. Bármely egyetem és főiskola gyorsan és könnyen megközelíthető.

Árak

Kizárólag HATÁROZOTT IDEJŰ lakásbérleti szerződést kötünk, mely 12 hónapra szól, kivéve a Grassalkovichban, ahol minimum 10 hónapra. Ha rövidebb távban gondolkozol, vagy ideigelenes szállást keresel, akkor sajnos nem mi vagyunk a megfelelő hely számodra, hiszen a szerződés aláírásával kötelezettséget is vállalsz, melynek jogi következményei vannak. Így kérjük ezt jól gondold át!

Mi biztos helyet adunk, de cserébe biztosat is várunk!

A kaució mértéke 100.000Ft, melyet a határozott idő lejártával visszakapsz.

Kétágyas szoba közös fürdővel (külön fiú és lány fürdőszoba) férőhely díja 55.000 Ft / hó / fő (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

Egyágyas szoba díja 70-80.000 Ft / hó kizárólag egy személy használhatja (az ár a rezsi költséget már tartalmazza)

A díjak fixen minden hónapban azonosak függetlenül a téli nyári időszaktól. Tartalmazza az összes költséget: a bérleti díjat, közüzemi költségeket, főzési és mosási lehetőséget, Internet hozzáférést stb. Előnye számodra a kiszámíthatóság és egyben a problémamentesség. Ezen felül Neked további teendőd nincs csak, hogy a tanulásra koncentrálj.

Jelentkezés >>>
Aktuális
Szabad férőhely fürdőszobás szobában a Grassalkovich Magánkollégiumban

Nyári munka, szakmai gyakorlat vagy csak szükséged lenne nyáron szállásra, keress minket.

A Grassalkovich úton fürdőszobás egy és kétágyas szobát lehetőséged van bérelni július-augusztus hónapra. A szoba díja 90.000Ft rezsivel együtt havonta.

Amennyiben érdekel kérlek hívd a 06 30 9440 311-es számot vagy írj emailt.